Je boek in de bibliotheek: wat te doen?

Sinds ons land en de omringende landen regelmatig in Lockdown gaan, zit ik meer binnen dan anders. Op de dagelijkse wandeling met de hond na, kom ik nauwelijks de deur uit. Winkelen of gezellig uit eten gaan zit er niet meer in. Zelfs de bibliotheek is dicht. Er blijft dus veel tijd over om me te wijden aan het schrijven. Ik heb dan ook inmiddels mijn vijfde boek af.

Mijn eerste drie boeken werden door mijn uitgeefster naar Biblion (NBD) gestuurd met het verzoek om ze op te nemen in de collectie van de landelijke bibliotheken. Dat had succes! Toen de uitgeefster haar uitgeverij beeindigde ( kostte teveel tijd naast haar fulltimebaan) ging ik mijn boeken uitgeven in Eigen Beheer bij BoekXpress, wat heel goed bevalt trouwens.

Nu moest ik voor mijn vierde boek zelf Biblion gaan benaderen. Op de website vond ik een in te vullen lijst, stuurde die op samen met twee exemplaren van mijn boek naar de recensieafdeling en ruim drie maanden later kreeg ik de recensie ( geen beoordeling, maar eerder een samenvatting van het verhaal) met hun bestelling: 35 exemplaren van mijn boek. Dat was een hoeraatje waard, want dat is mijn enige doel. Ik hoef mijn boeken niet prive te verkopen, maar vind het wel fijn dat mensen in de gelegenheid worden gesteld om ze toch te kunnen lezen.

Mijn vijfde boek ligt nu al een maand bij Biblion en hopelijk krijg ik ook nu een positieve beoordeling, tegelijk met hun bestelling! Ik laat het jullie weten als het zover is.


Twitter Facebook LinkedIn VolgenDe Kracht van Nana

In memoriam Tina Turner

IK WORD IEMAND

Nee, dan de Duitse taal!

Bedankt Lieve Zara